Preduzeće “Coja promet” D.O.O. sa sedištem u Aleksincu, posluje od 20.02.1992. godine. Osnovna delatnost preduzeća je poljoprivredna proizvodnja, otkup voća, povrća, prerada, dorada, pakovanje i trgovina na veliko.

     Naše preduzeće je snabdevač najvećih lanaca marketa u Srbiji.

     Pored snabdevanja domaćeg tržišta bavimo se i izvozom u sve zemlje Evropske Unije i Rusiju.

     Preduzeće organizuje proizvodnju i otkup u sedam regiona u okolini Niša kod više od 350 poljoprivrednih proizvođača povrća i voća koji su dugo verni našoj kompaniji. Obim ove proizvodnje, otkupa i pakovanja je 2000 tona povrća, 1000 tona voća, 100 tona šumskih plodova i 60 tona oraha u jezgru.

     Preduzeće raspolaže svojim kapacitetima za rashlađivanje i duboko zamrzavanje voća, povrća i šumskih plodova. Protokom robe u mogućnosti smo da zamrznemo od 800 do 1000 tona svežeg voća i povrća. Raspolažemo i sušarom koja ima mogućnost sušenja na bazi šljiva od 6 do 7 tona svežih šljiva za 24 sata, što nam daje mogućnost da za sezonu osušimo 50 do 60 tona suvih šljiva.

     Preduzece poseduje hladnjaču za čuvanje voća i povrća, opremu za sušenje i pakovanje i kamione hladnjače za prevoz proizvoda.

     Preduzeće raspolaže svim vrstama sezonskog voća i povrća.

     U našem planu je dalji razvoj firme i opredeljenje za organsku proizvodnju.

     Posedujemo sertifikat EU, sertifikat za organske proizvode izdat od strane renomirane sertifikacione kuće ECOCERT, TUV ISO 22000, kao i HACCP sertifikat.

VIŠE DETALJA NA:

http://www.coja-promet.com

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.