Selidbe Novi Sad

Agencija za selidbe Novi Sad DUGA prevoz je nastala iz želje da se zadovolje potrebe Novog Sada za ekspresnim selidbama stambenog i poslovnog prostora kao što su selidbe kombijem.

Takođe je velika potražnja za uslugom prevoženje robe kombijem, ili, povezano sa tim, odnošenje i odvoženje nepotrebnih stvari. Kroz višegodišnju praksu stvorili smo uigran tim koji može da odgovori svim zadacima koji se jave u toku selidbe.

Imamo spremne odgovore na sva pitanja koja Vas zanimaju u vezi našeg angažovanja.U mogućnosti smo da radimo po vrlo povoljnim cenama!

Trudili smo se i uspeli da obezbedimo vozni park koji može efikasno i ekonomično da obavi selidbu ili prevoz robe i stvari širom Srbije. Zbog svega toga, stekli smo veliko poverenje klijenata na tržištu organizovanih selidbi i transporta robe.

Radimo prvenstveno na području Novog Sada i Vojvodine, ali i širom Srbije. Svi korisnici naših usluga nam se ponovo obraćaju po potrebi i preporučuju svojim prijateljima i poznanicima.

Možete nas kontaktirati na sledećim telefonima:
063/105-38-05
021/466-520
Nalazimo se na sledećoj adresi:
Bulevar evrope 32, 21102 Novi Sad

Možete nas kontaktirati i putem emaila:
info@dugaprevoz.com
office@dugaprevoz.com

Radno vreme:
Radnim danima od 8-20h

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.