SEO optimizacija sajta; Izrada SEO sajtova za korisnike i pretraživače interneta.SEO (Search Engine Optimization) je proces optimizacije sajta u kome se postiže maksimalnu vidljivost web sajta na internetu.

SEO optimizacija sajtova se vrši za Google pretraživaču koji je najjači pretraživač interneta u svetu. On propisuje pravila koje moramo poštovati ako želimo da naše web strane  budu vidljive u pretragama kjučnih reči koje ciljamo. Cilj optimizacije sajta je dovođenje više posetilaca putem pretraživača (na organski način) i njihovo konvertovanje u zadovoljne korisnike.

SEO optimizacija sajta taj cilj ostvaruje u dve faze:

  • U prvoj fazi sajt se osposobljava za vidljivost na internetu i borbu sa konkurencijom za opstanak.
  • U drugoj fazi sajt ulazi u trku za osvajanje pozicije na listi rezultata pretrage.

Potrebna je dobra SEO strategija, analiza i istraživanje ključnih reči (keywod research) i izgradnja linkova (link building) da pmoguće brzo rangiranje i pozicioniranje sajtova i sadržaja na njima. Kvalitet profila linkova i kompletnog sadržaja na sajtu je presudan.

Uloga SEO agencije

SEO agencija pronalazi odgovarajuće ključne reči koje su najrelevantnije za vaš sadržaj na web stranicama. Tekst sa relevantnimključnim rečima ima više šansi da se uspešno pojavljuje u pretragama interneta.
Iskusne SEO agencije pomažu da dominirate u Vašoj delatnosti za ključne fraze koje su važne za Vaš posao. Na taj način povećavate broj posetilaca, stičete nove klijente i uspešno plasirate svoje proizvode i usluge!

Primenom pravih SEO strategija postižete optimalnu prisutnost sajta na webu. Biti prvi na Google danas je veoma korisno! Za rezultat dobijate pristup najvećem tržištu na svetu. To Vam omogućava da Imate brži povratak investicije,brz razvoj biznisa i dugoročnu sigurnost za uvećanje zarade i drugih benefita.

Pin It on Pinterest