O nama

O nama, portal Sveusluge.rs

O nama: Sveusluge.rs je besplatan portal na kome se nalazite kao firma da biste građanima bili vidljiviji i ponudili im svoje usluge. Kao građanin ovde možete da pronađete sve usluge koje su vam potrebne. Portal je osnovan u cilju što bolje tržišne pozicije svakog od vas. Cilj nam je da na jednom mestu nađete povoljno uslugu koja vam je neophodna. Svim firmama davaocima usluga, omogućimo da se na jednom mestu predstave na što jednostavniji način, i to besplatno!

Zašto besplatno?

Odgovor je da nam se ova ideja veoma dopala i da smo, u vremenu u kom živimo, zaslužili da bar neophodnu uslugu koju tražimo, u istom trenutku možemo brzo I besplatno da je nađemo. Pri tome možemo da je uporedimo sa uslugama drugih pružaoca istovetnih usluga i uverimo u njihov kvalitet. Sve ovo je osnovano u cilju da bi vi kao pojedinci i građani pronašli i dobili baš onu uslugu koja vam treba i to po najboljoj tržišnoj ceni.

S druge strane, mnoge firme su pritisnute raznim davanjima i preteranim troškovima, pa je ovaj portal „Sveusluge“ pravo osveženje za njih. Zašto? Zato što ga mogu koristiti besplatno!  Mnoge firme koje građanima nude svoje usluge, imaju ovu idealnu mogućnost da se predstave svojim korisnicima.  Želja nam je da predstavimo sve pružaoce usluga u Srbiji. Zainteresovane firme kojih ovde trenutno nema, pozivamo da nam se pridruže i na jednostavan način predstave svoje usluge građanima.

Poštovani preduzetnici,iskoristite priliku da se predstavite i da što lakše nađete put do svojih krajnjih korisnika! O nama toliko.

SVIMA VELIKI POZDRAV OD TIMA SVEUSLUGE.RS I HVALA VAM NA UKAZANOM POVERENJU.