Apatinska pivara osnovana je 1756. godine kao „Carska pivara“ u Apatinu. U junu 2012.  godine Apatinska pivara postaje deo jedne od najvećih globalnih pivarskih kompanija Molson Coors, kao deo grupacije Molson Coors Evropa.

Molson Coors Evropa ima sedište u Pragu, koja posluje na tržištima Srbije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Crne Gore, Rumunije i Slovačke. U brendove Molson Coors Evropa ubrajaju se: Borsodi, Bergenbier, Ožujsko Pivo, Kamenitza i mnoga druga.

Apatinska pivara je lider na domaćem tržištu u proizvodnji piva. Sedište Apatinske pivare nalazi se u Apatinu, komercijalni centar u Beogradu, a distributivni centri su u Odžacima, Inđiji, Mladenovcu, Novom Sadu, Čačku i Nišu.

Prijatelj i pokrovitelj je mnogobrojnih kulturnih, muzičkih i sportskih dešavanja, na nacionalnom i regionalnom nivou: fudbalska Jelen Super Liga Srbije, muzičkih događaja – Jelen Live, Beck’sperience, Sabor trubača u Guči, Beogradski festival piva i dr.

Brendovi Apatinske pivare su: Jelen Pivo, Jelen Fresh Limun, Jelen Fresh Grejpfrut, Jelen Cool, Nikšićko pivo, Nikšićko Tamno, Apatinsko Pivo, Staropramen, Lowenbrau, Beck’s i Stella Artois.

Ponosni smo laureati prestižnih priznanja tri puta za redom Znaka „Najbolje iz Srbije„, kao i nagrade „Brend Decenije„, „Najpopularniji proizvod kod muškaraca“ u okviru akcije „Biramo domaće„!

Zahvaljujući aktivnostima u domenu uslova rada, zadovoljstva zaposlenih, programa edukacije, mogućnosti napredovanja, kao i jedinstvenog programa zapošljavanja mladih, obrazovanih ljudi bez radnog iskustva, Trainee Program-a, Apatinska pivara je kao odgovoran poslodavac, 2010. i 2012. po mišljenju zaposlenih, ponela titulu sveukupno Najboljeg poslodavca u Srbiji i proglašena poslodavcem koji nudi najbolje razvojne mogućnosti, neguje najbolje međuljudske odnose i ima najbolje radne uslove.

Apatinska pivara, kao članica Molson Coors pivarske grupe i društveno odgovorna kompanija, utvrdila je svoje prioritete: odgovornost prema zaposlenima i zajednici, životnoj sredini, odgovornoj konzumaciji i stvaranju dugoročnih ekonomskih vrednosti.

 

VIŠE DETALJA NA:

 

www.jelenpivo.com

 

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.