Laser Tag u Zemunu i na Zvezdari u Beogradu su futurustičke igraonice osnovane su kao zabavno-rekreativni klub rođendaonice namenjene svim uzrastima a posebno deci od 8 godina.

Laser Tag dečije igraonice sastoje se iz više arena koje su predviđene za laser tag igru a koje se prostiru i do skoro 500 m2 i dela – rođendaonice koja je predviđena za osveženje.

Taj deo laser tag dečije igraonice osvetljen je uv svetlom, a zidovi ofarbani uv bojama što ostavlja totalno futuristički ambijent.

Igra u dečijoj igraonici Laser Tag je praćena muzikom i vestačkim dimom.

Vrste laser tag igara u Beogradu na Zvezdari i u Zemunu u adrenalinskim pucačkim rođendaonicama.

Timska igra na baze: crveni protiv zelenih laser tag igrača, svaki laser tag igrač počinje igru sa 5 života (po dogovoru može biti manje ili više) i određenom količinom municije.

Timska laser tag igra na punioce: nakon izgubljenih života ili metkova igrač u areni traži svog punioca koji mu dopunjava nove živote.

U beskonačnoj laser tag igri igrači imaju neograničen broj i života i municije: preporučuje se pogotovo onima koji prvi put igraju, ova igra je najmanje dinamična tj. zahteva najmanje energije.

U solo laser tag igri igrači igraju svako za sebe i imaju neograničen broj života i municije: preporučuje se za neparan broj igrača, igrači se mnogo više kreću i nemaju timsku podršku što dodatno zahteva više energije nego u timskoj igri.

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.