Plavno-Plet je zanatska radnja koja se bavi izradom pletene žice ali takođe nudi i uslugu ugradnje pletene žice kao i prateće opreme, najčešća usluga je ugradnja pletene žice u žičane ograde: voćnjaka, dvorišta, gradilišta…

Pletena žica za ogradu je najbitniji proizvodni artikl firme Plavno-Plet koja proizvodi sledeće tipove žičanog pletiva: univerzal, heksagon, rabic, komarnik, platno i bodljikavu žicu.

Bodljikava pletena žica za ogradu se koristi za ograđivanje poljoprivrednih imanja ili farmi.

Univerzal pletena žica za ogradu se izrađuje od pocinkovane ravne i pocinkovane pa plastificirane ravne žice, koristi se za ograđivanje placeva kao žičana ograda.

Pletena žica za ogradu tipa heksagon je šestougaona pletena žica raznih debljina žice i veličine okaca, koristi se za ograđivanje kaveza kao žičano pletivo.

Pocinkovano platno je sitna pletena žica i najčešće se koristi kao sito odnosno žičano pletivo u industriji za filtracione tečnosti i prosejavanje.

Komarnik pletena žica je najsitnija pletena žica i koristi se za zaštitu od insekata kao žičano pletivo.

Rabic pletena žica za ogradu pocinkovana tkana i elektrovarena je pletena žica četvorougaonog tipa i koristi se u građevinarstvu kao žičana ograda.

Pin It on Pinterest