Poligrafsko testiranje Beograd

U Srbiji je poslednjih godina sve veća upotreba „privatnih poligrafa“ koji koriste mahom poslodavci i roditelji i supružnici kako bi proverili isnitinost tvrdnji zaposlenih, braćnog druga, dece, kako bi ustanovili neki vid prevare ili kradje.

Najčešće se testiraju slučajevi u vezi sa kućnim krađama koje počine deca, supružnici, pa čak i gosti, kao i oni koji se tiču potkradanja u privatnim firamama.

Sumnja na preljubu – poligraf

Od svih usluga Poligrafa u oko 25% slučajeva radi se o sumnji u neverstvo. Sumnja u preljubu dramatično utiče na uzajamno poverenje i odanost partnera, na osećaj iskrenosti, sigurnosti i intimnosti. U slučaju sumnje u neverstvo, posao poligrafiste je da utvrdi činjenično stanje.

Ukoliko imate opravdanu sumnju u neverstvo Vašeg partnera i da bi Vam mi pomogli da dođete do pune istine, poligrafista će za Vaše potrebe i u potpunoj diskreciji, utvrditi sve potrebne činjenice putem poligrafskog testiranja.

Poligrafsko testiranje kandidata za posao

Poligrafsko testiranje kandidata prilikom zapošljavanja osigurava odabir poštenih, zrelih i pouzdanih kandidata. U odnosu na tradicionalno proveravanje kandidata putem ličnog postavljanja pitanja, putem intervjua, poligrafsko ispitivanje je preciznije i daje odgovore na pitanja koja Vas zanimaju.

Poligrafsko testiranje zaposlenih

Pokazalo se skoro nemoguće identifikovati zaposlenog koji je spreman izneveriti svog poslodavca, i ako su neki od njih i bliski sa poslodavcem i stekli njegovo puno poverenje, dugo su u firmi i sl. Poznato je kako znatan broj zaposlenih tokom rada u preduzeću postaje nemaran i počne zanemarivati propisane bezbednosne postupke. Potpuno je jasno da je kao prevencija bilo kakvih neželjenih sitacija, ali i u situacijama incidenata poligraf alat od nemerljive pomoći.

Više o poligrafskom testiranju možete pročitati na našoj web stranici http://poligrafbeograd.co.rs/

 

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.