The Golden Spartan je krenuo kao i većina sjajnih ideja.
Skromno, sa puno strasti, motivacije i napornog rada. Naš početni asortiman se sastojao od četiri ulja za bradu. Sa puno vere i ljubavi u ono što radimo, naš asortiman se danas sastoji od neverovatne palete od 50 proizvoda za negu brade, kose, tela i tetovaža.
Stalno proširujemo i obogaćujemo asortiman proizvoda, sa ciljem pružanja posebno formulisanih kozmetičih i higijenskih proizvoda. Sve što je muškarcima potrebno.
The Golden Spartan koristi isključivo najkvalitetnije prirodne sastojke. Ne koristimo sulfate, parabene, mineralna ulja i druge sintetičke i štetne sastojke. Sva naša ulja za bradu, balzami, sapuni, šamponi i ostali proizvodi su ručno pravljeni u malim serijama sa puno pažnje i ljubavi.

Mi sebe smatramo zajednicom, a ne samo još jednom firmom koja se bavi masovnom proizvodnjom. Naše klijente gledamo kao cenjene članove te zajednice, a ne kao izvor prihoda.
Mi smo porodična grupa pravih entuzijasta koji iskreno uživaju u pravljenju najkvalitetnijih proizvoda za negu vaše brade, kose i tetovaža. Ponosimo se time što smo autentični i jedinstveni. Ovo važi za sve što radimo. Od izrade naših recepata, procesa proizvodnje, dizajna, pakovanja i komunikacije sa našim kupcima.
Potrebe naših klijenata su na prvom mestu i njihovo zadovoljstvo je naša najveća nagrada.

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.