Projektantska kompanija Tim Inženjernig Sistem je počela sa radom 2005. godine. Od četiri građevinska inženjera, tokom godina, izrasla je u kompaniju sa više od dvadeset zaposlenih inženjera. Osnovne aktivnosti kompanije su: projektovanje, inženjering i upravljanje projektima kao i konsultantske usluge u oblasti građevinarstva.

Intenzivno širenje je rezultiralo da 2016. godine osnujemo “sestrinsku” kompaniju Tim Global Ingeneering  koja zapošljava 7 inženjera i čija je specijalnost pružanje outsourcing usluga iz oblasti projektovanja i inženjeringa prvenstveno čeličnih konstrukcija za strano tržište.

Tokom godina, učestvovali smo u projektovanju preko 250 a upravljanju izvođenjem u više od 100 stambenih i stambeno – poslovnih objekata i industrijskih u Novom Sadu i drugim gradovima u Srbiji i inostranstvu. Tako skupljeno iskustvo usmerilo nas je da se 2016.  godine počnemo baviti i investiranjem u stambenu izgradnju u Novom Sadu.

Do sada smo započeli i uspešno završili 5 objekata. Kao što smo svoje inženjering usluge vremenom podigli na najviši nivo, tako se trudimo da se i u izgradnji stambenih objekata držimo najviših standarda i da naši kupci budu naša najbolja reklama.

POŠTOVANI KORISNICI,

Vaše upite za firmu šaljite isključivo na e-mail adresu odabrane firme ili ih kontaktirajte putem telefona.

ISPRAVKE PODATAKA!

Molimo vlasnike firmi koji su se sami registrovali i upisali svoju uslugu da redovno ažuriraju svoje podatke.
Ukoliko primetite grešku kod vaše ili vama poznate firme, a niste u mogućnosti da je sami ispravite, molimo vas da nas kontaktirate OVDE.